Aşk, Epsilon Yayınevi, J, Julia Quinn

Bridgertonlar(V): SONSUZ SEVGİLERİMLE

Birbirini çok seven vikont ve vikontesin çocukları olan Bridgerton kardeşlerden sırada beş numaralı aynı zamanda susmayı asla başaramayan çocukları, Eloise Bridgerton’ın  hikayesi  ‘Sonsuz Sevgilerimle’ yi huzurlarınıza sunarım.

Merhabalar sevgili Meyus okuru,

Bridgerton kardeşlerin en çenebazı Eloise Bridgerton’ın kelimelerle arası her zaman iyi olmuştur. Konuşurken de yazarken de…

Penelope’nin evlenmesine en çok sevinen ve üzülen şüphesiz Eloise olmuştur. En yakın arkadaşının artık ailesinden biri olması muhteşem bir şeydi. Kendisi gibi evde kalmış olan en yakın arkadaşının evlenip onu yalnız bırakması berbat bir şeydi.

Kız kurusu olmayı Eloise kendi seçmişti. Şimdi pişman olmamalıydı di mi? Ömrünün sonuna kadar beraber yaşayacağı kişi gelen tekliflerin arasından hiçbiri olamazdı. Bunu biliyordu. Şimdi ise hiç yüz yüze gelmediği sadece mektuplardan tanıdığı bir adamın yanına gidiyordu. Onu yeterince tanımıştı değil mi?

Sör Phillip Crane’in evlenmesi gerekiyordu. Kendisinin bir eşe ikiz çocuklarının da onları arada bir gülümseyebilen, başlarını okşayacak ve disipline sokacak bir anneye ihtiyacı vardı. Evin sorumluluklarını üstlenecek birine ihtiyacı vardı. Eloise’e evlilik teklifi ederken aklında bunlar vardı. Ne de olsa oda evde kalmış bir kız kurusuydu, bu teklif onun içinde mükemmel olmaz mıydı?

…Ve şimdi de görüşmek istiyordu, öyle mi? Görüşmek? Deli miydi bu adam? Böylesine kusursuz devam eden bu karşılıklı kur yapma sürecini mahvetmek mi istiyordu?

Açıkçası sevgili okur, bu ikilinin cesaretine beni benden alıyor. Sen git hiç yüzünü bile görmediğin kadına evlenme teklifi et. Kadında hiç görmediği adamın teklifi üzerine ülkenin diğer ucuna git. Ne diyeyim sevgili okur stalk üzerinde doktora yapacak seviyede olmamıza ve karşımızdaki kişinin kuzeninin sünnet düğünündeki kirveye kadar bilmemize rağmen hep bir acabamız olmuyor mu? Belki de gerçek aşkı hep acabalarken kaçırdık?

Sör Phillip,Eloise’in hayal ettiği tipte biri değildir ve üsüne iki çocuğu vardır-ki kendisi bu ufak ayrıntıdan hiç bahsetmemişti. Eloise, Sör Phillip in hayal ettiği tipte biri değildi. Muhtaç bir kız kurusuyla alakası yoktu ve asla susmuyordu.

Soru soran bir kadından kork çünkü asla doğru cevap veremezsin.

Sör Philip’in atladığı daha doğrusu gözden kaçırdığı başka ufak bir ayrıntı daha vardı. Eloise’in 4 iri yarı erkek kardeşi vardı. Duvar tablo niyetine asıldığında bu ufak ayrıntıyı nasıl atladığı konusunda ne de olsa yeterince zamanı olacaktı.

Eloise’in Sör Phillip’i tanımak için çok az zamanı olmuştu. Bu kısıtlı zamanın çoğundada adam serasından çıkmıyordu. Eloise ağabeylerini onun evlenilebilecek biri olduğuna ikna edebilecek miydi? Hepsinden önce kendisini ikna edebilecek miydi?

Sanki tüm bunlar yetmezmiş gibi bir de annesinin sesini kafasından atamıyordu.

Zorlama Eloise. Zorlama.

Eloise’in hikayesi benim favori sıralamamda 2. sıradadır. Ayrıca kız kardeşler arasında en sevdiğimde kendisi olur sevgili okur. Diğer kitaplarda aşina olduğumuz Eloise’in enerjisi, olayların sonuna kadar gitme huyu ve eğlence anlayışı bu kitapta üst seviyelere çıkmış durumdadır.

Bu arada sevgili okur, silene dioica çiçeğini hiç duymuş muydunuz?

Kitap ile ilgili düşüncelerinizi yorum kısmında bizimle paylaşmayı unutmayın. Kendinize iyi bakın…

XOXO


Adı:Sonsuz Sevgilerimle
Yazar:Julia Quinn, Murat Sarlıcalı (Çevirmen)
Alt başlık:Bridgertons Serisi 5
Baskı tarihi:Kasım 2011
Sayfa sayısı:356
Format:Karton kapak
ISBN:9789944824613
Kitabın türü: Aşk
Orijinal adı:To Sir Philip With Love
Dil:Türkçe
Ülke:Türkiye
Yayınevi:Epsilon Yayınları

“Bridgertonlar(V): SONSUZ SEVGİLERİMLE” için 2 yorum

Yorum bırakın